Меню
Остання редакція: 22 квітня 2019

Міні-фестиваль «Кухні народів світу - «UNUS Food Fest 2019» за участі кафедри публічного управління та адміністрування

          Викладачі та студенти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» 18 квітня 2019 року взяли активну участь у міні-фестивалі «Кухні народів світу - «UNUS Food Fest 2019», організованого в рамках проведення щорічного тижня готельно-ресторанної справи «HORECA – 2019».

          Метою проведення фестивалю є виховання поваги, толерантного ставлення студентів до народів світу, сприяння обізнаності в особливостях культури народів світу та розвитку творчих здібностей молоді.

          Кафедрою публічного управління та адміністрування на заході було представлено предмети побуту, національні костюми, культурні надбання, і звичайно ж традиційні страв Грузії. Ніщо так добре не відображає історичний та культурний дух народу як її національна кухня. За смаковими якостями і різноманітністю страв грузинська кухня займає одне з перших місць у світі, її традиційні страви спочатку приваблюють, потім вражають, а на завершення шокують своїм смаком.

          Студенти, одягнені в традиційні національні костюми, розповіли про історію Грузії, представили традиційні страви країни та познайомили відвідувачів з культурою її жителів, а на завершення презентації було продемонстровано запальний національний танець.

          Також всі присутні мали змогу позмагались у майстерності виголошувати тости та перевірити свої знання щодо культури та традицій Грузії взявши участь в безпрограшній вікторині. Загалом позитивна, творча, безтурботна і дуже «смачна» атмосфера фестивалю перетворила його на справжнє свято та сприяла хорошому настрою усіх присутніх.

Анастасія Мовчанюк, доцент кафедри публічного управління та адміністрування